Nekaj besed o nas

Naše podjetje

Zastopniki in monterji svetovno priznanih gotovih montažnih elementov različnih materialov za opremo kleti, zunanjih nadstreškov ter samostojnih kletnih shramb.

Izkaznica podjetja
Izkaznica podjetja

ORSAN, Andrej Skerbiš s.p.

Sedež: Kajuhova ulica 72A, 2310 Slovenska Bistrica
Matična številka: 3765385000
Davčna številka: SI 44749422
TRR: SI56 0448 0011 3488 149, Nova KBM
Glavna dejavnost: Montaža industrijskih strojev in naprav.

Stopite v Stik

0 +
Zaključenih projektov
0 +
zadovoljnih strank
0
let delovanja
O nas

Nekaj besed o nas

Podjetje Orsan ponuja profesionalno montažo kletnih shramb, predelnih sten i skladišč po celotni Sloveniji in Hrvaški. S sedežem v Slovenjski Bistrici, imamo več kot 10 let izkušenj pri montaži in vzdrževanju. Naše storitve so hitre, ugodne in natančne. Ponosni smo, da vedno dokončamo stvari pravočasno in v okviru proračuna. Kar zadeva storitve montaže kletnih shramb, skladišč in predelnih sten, so naše sposobnosti in tehnike neprimerljive. Doživite notranji shrambni prostor, ki ste si ga vedno želeli! Pokličite Orsan danes za brezplačno, strokovno svetovanje.
Naši partnerji

Naši partnerji

Skupina Gerhardt Braun že več kot 30 let razvija, proizvaja in zagotavlja fleksibilne predelne sisteme za stanovanjske, industrijske in poslovne sektorje. Sem spadajo predelne stene, ohišja, nadstreški in škatle. Njihovi visokokakovostni izdelki so na voljo v najrazličnejših izvedbah, od že pripravljenih rešitev z najkrajšimi dobavnimi roki do dizajnov po meri.

Scroll to Top